Green Energy Tips Og Teknikker Fra Proffene

Hvis du ønsker å hjelpe miljøet og spare penger på din energi regninger, er det ingen bedre måte å gjøre det enn å bruke grønn energi. En elektrisk bil er ikke en må-ha for å hjelpe. Les her for å finne noen måter å senke elektriske regninger, samt gjøre miljøet renere.

Bare kutte ned på mengden elektrisitet du bruker på daglig basis kan spare mye energi. Når du ikke bruker et apparat, må du koble det fra. Når du ikke bruker TV, datautstyr eller lys, ikke glem å slå dem av. Dette er lett å gjøre og sparer mye energi.

Snakk med din elektrisitet leverandøren og se om de tilbyr et alternativ som gjør at hjemmet ditt til å bruke grønn energi. Flere selskaper bruker nå vind-eller solenergi for elektrisitet, og du kan dra nytte av dette! Ring leverandøren i dag for å finne ut om du kan bytte til grønn energi.

Hvis du ønsker å spare energi, justere Air condition enhet slik at den er satt to grader høyere om sommeren og to grader lavere om vinteren. Du vil sannsynligvis ikke kunne fortelle at du har endret det, men tar det steget vil spare deg på den månedlige regningen og få ned karbonutslipp.

Du kan enkelt få solcellepaneler installert i hjemmet ditt for å samle solenergi til bruk. Før du installerer dem, er det imidlertid noen ting du må huske på. En viktig faktor å vurdere med solcellepaneler er mengden sollys hjemmet ditt mottar. Hvis hjemmet ditt ikke får mye sollys, vil solcellepaneler være ganske ubrukelige.

Bytt din gamle termostat for en grønnere programmerbar modell. Du kan programmere disse Termostater til å justere temperaturen til bestemte tider i løpet av dagen, slik at varme-og kjølesystemet vil kjøre mindre mens du er på jobb eller skole. Disse Termostater er rimelige, og de kan spare deg for penger på strømregningen samtidig som det hindrer unødvendig energibruk.

Bytt dine gamle glødepærer for høy effektivitet LED eller kompakt fluorescerende lyspærer. Disse pærene bruker langt mindre strøm enn glødelamper, og de kommer i størrelser som passer de fleste eksisterende inventar. Mens up-front kostnaden er generelt høyere, de fleste av disse pærene vil vare i årevis før brenning.

Tenk å bruke vinden til makten din hjem for en utmerket kilde til grønn energi. Du vil ikke bare være av strømnettet, men vinden er en utslippsfri kilde til energi som er i rikelig tilførsel i mange områder av verden. Den opprinnelige kostnaden kan være høy, men besparelsene i det lange løp er høye også.

Ikke kast de kaffekvernene- bruk dem til å befrukte plantene dine. Kaffekverner er rike på nitrogen, slik at disse gjør god, sunn plantemat. Ved hjelp av kaffekvern som gjødsel holder dem ute av deponiet, gjør det unødvendig for deg å kjøpe og bruke kjemisk plantemat, og få plantene til å vokse pent, og tilføre oksygen til atmosfæren.

Bruk energieffektive lyspærer, endre ovnen filer, og få en programmerbar termostat for enkelt å spare energi inne i huset. Vær et eksempel for familien din, så de vil innse hvor enkelt det er å være grønn! Ha disse tipsene i bakhodet, og bruk dem.