Bevaring Av Fossilt Brensel Ved å Velge Grønn Energi

Noe som flere ikke skjønner om grønn energi er at det sparer penger på strøm til hjemmet ditt! Mens det er mange fordeler for miljøet, går grønt er en fin måte å kutte kostnader og selv, få skattelettelser! Les denne artikkelen for tips om å gjøre grønn energi rimelig.

I stedet for å bruke tørketrommelen, tørk tøyet utendørs når været tillater det. Solen kan virkelig få klærne dine til å lukte utrolig. De vil lukte bedre enn noe som kommer ut av en tørketrommel. I tillegg vil du spare mye penger på dine månedlige strømregninger.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

Det er lett å leve grønt, og fortsatt nyte teknologi bare ved å gjøre små endringer. Gjør den bærbare datamaskinen mer energieffektiv ved å endre veggpapiret. Ved hjelp av et mørkt eller svart veggpapir, og skjermsparer bruker mindre energi. Denne lille mengden energi spart vil legge opp over tid, spesielt hvis du har mer enn én datamaskin i hjemmet.

Naturlige energikilder kan være uforutsigbare, og derfor bør du alltid ha en back-up plan. Finn ut mer om nettomålingsplaner: I de fleste byer vil du få mulighet til å koble systemet til hovedstrømnettet og bruke det når det ikke er nok sol eller vind for at den grønne energiløsningen fungerer som den skal.

Prøv isolerende rørene for å redusere sjansene for dem frysing og å kutte kostnadene for varmt vann. En annen ekstra fordel er at regjeringen vil refundere deg opptil 30 prosent for å bruke svært effektiv isolasjon i ditt hjem. Kontakt lokale verktøyet selskaper for å finne ut din stat lover.

Bytt til lav flow eller doble toalett. Disse spesielle toaletter bare bruke 1,28 liter for flytende flush. Familier bruker vanligvis 20-40% mindre vann ved å bruke dem i stedet for gjennomsnittlige toaletter. I gjennomsnitt kan en familie spare opptil 2 000 liter vann per år! Dette kan gi betydelige besparelser til vann regningen, hver eneste måned.

Prøv å bytte til CFLs. Den kompakte fluorescerende pærer pleier å bruke om 75 prosent mindre energi enn de tradisjonelle glødepærer gjør, pluss at de varer rundt 10 ganger lenger. De er dyrere enn de tradisjonelle pærer, men det tar bare noen måneder å gjøre opp for det i energisparing.

Tenk på å få en hybridbil. Elbiler har mange feil, inkludert det lave antallet ladestasjoner. Med en hybridbil kan du bruke enten gass eller elektrisk kraft, avhengig av hva som er tilgjengelig. Invester i et hybridkjøretøy hvis du bor i nærheten av en ladestasjon eller kan få din egen.

Bruk av grønn energi trenger ikke å være tidkrevende eller altfor dyrt. Bare å få fluorescerende lyspærer, slå av apparater når de ikke er i bruk, eller installere en programmerbar termostat kan hjelpe. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan gå grønt for miljøet og for lommeboken din!